De set, Knusse kerst, die ik hier gebruikt heb, is de ideale feestdagen set en die mag niet ontbreken in je collectie.
Ik heb een doosje met deksel gemaakt geschikt voor de feestdagen. Ik heb het gemaakt in night of navy, een hele diep blauwe kleur. Ik heb het gecombineerd met het geborsteld metallic karton in herfstkleuren. Ik heb ook de bloemenpons gebruikt voor de decoratie.

Afmetingen:
Kaartkarton doosje: 8 x 8 inch of 20 x 20 cm
Rillen alle zijden 3 inch of 7,5 cm
Karton voor deksel: 6 x 6 inch of 15 x 15 cm
Rillen iets van de zijkant: 1 en 2 inch of 2,5 en 5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery