Ik heb deze hobby al 15 jaar en ik maak heel veel kaarten. Voor mij is er dus niet echt iets moeilijk, maar ik leer nog steeds heel veel. In het kader van technieken voor de beginneling, is het voor mij dan ook moeilijk om te beslissen wat echt voor starters is.
Deze kaart is in ieder geval voor beginnelingen. Het is een basiskaart in het wit (die kleur moet je altijd op voorraad hebben) en daarop is gestempeld met 2 verschillende kleuren inkt in verschillende tinten. Je kan het ook met 1 kleur doen en die steeds afstempelen, dan heb je ook 2 tot 3 tinten, afhankelijk van de kleur die je kiest. Probeer het eens, het is supermakkelijk. Ik heb ook een pons gebruikt, maar ook de tekst kan je direct op de kaart stempelen.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,
x
Hillery