De eindejaar uitverkoop zijn van start en hierbij zijn heel veel artikelen afgeprijsd. Daarbij is ook de koopjeslijst bijgewerkt met heel veel nieuwe artikelen. Wil je nog artikelen uit de minicatalogus van augustus tot en met december, sla dan nu je slag. Ik doe dat ook. Wees er snel bij, want OP=OP

Hier de lijst met de artikelen en de kortingsprijs:

Year-End-Closeout-retiring-AD-NL (1)

De catalogus vind je op mijn homepage in de rechterkolom of klik hier

Je kan er ook nog 1 krijgen als je het makkelijker vindt, maar kijken via de link gaat sneller.

Klik hier om te shoppen voor de eindejaar uitverkoop

Klik hier voor de koopjeslijst.

Wil je artikelen bestellen, dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl, of bellen naar 06-82195052. Je kunt ook rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,
x
Hillery