Ik heb nu weer een voorjaars project gemaakt met het dessinpapier Bloem voor elk Seizoen. Ik heb het tot nu toe veel te weinig gebruikt en nu is precies het goede moment. We zijn aan het wachten op de voorjaarscatalogus en op het voorjaar dus dan kan dit er goed bij. Het is een heel eenvoudig doosje dat laat zien dat je niet perse heel veel nodig hebt om leuke dingen te maken. Ik heb hier de grote embossmachine gebruikt, maar vanaf 5 januari is ook de kleine te koop en die is veel leuker geprijsd uiteraard.

Afmetingen:
Dessinpapier voor doos: 6’x 3-1/2″ of 15 x 9 cm
Rillen lange zijde: 1-7/8, 2-7/8, 4-3/4, 5-3/4″ of 4,5 – 7 – 11,5 – 14 cm
Rillen korte zijde: 1″ of 2,5 cm
Dessinpapier voor deksel: 3-7/8 x 3″of 710 x 7,5 cm
Rillen iedere zijde 1″ of 2,5 cm zoals beschreven in de video.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl, of bellen naar 06-82195052. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,
x
Hillery