De stempelset die ik hier heb gebruikt is een van mijn favoriete setempelsets uit de jaarcatalogus. Ik beeld me in dat het plaatje mij voorstelt met mijn dochter, die nu al bijna volwassen is voor de wet. We hebben een supersterke band en daar ben ik erg dankbaar voor. Nu het jaar 2020 voorbij is, een zeer memorabel jaar in heel veel opzichten, ben ik heel erg dankbaar voor al het moois dat we hebben meegemaakt het afgelopen jaar en heel erg nieuwsgierig naar wat 2021 ons zal brengen.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl, of bellen naar 06-82195052. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,
x
Hillery