Vandaag is de bloghop van het Pootlers team. In deze blog geef ik de details van het project dat ik gemaakt heb. Het is gemaakt met de Fine Art Floral suite; ik heb niet alles uit de suite gebruikt, maar een groot deel. Het is absoluut niet nodig om alles uit de suite te kopen. Koop wat je leuk vindt en zeker wat je gaat gebruiken.

Afnetingen:
Kaartkarton: heel vel A4
Rillen lange zijde:
3-3/5, 5-5/8, 9-1/4, 11-1/4 en deelrillen: 4-5/8, 10-1/4 inch
9 – 14 – 23 – 28 en deelrillen: 11,5 – 25,5 cm
Rillen korte zijde:
2 inch of 5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl, of bellen naar 06-82195052. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. De betaling gaat dan rechtstreeks via Paypal (https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/personal) of met een creditcard.

Groetjes,
x
Hillery