Deze kaart heb ik gemaakt met de prachtige stempelset en pons die ik gecombineerd hebt met het mooie papier dat in de Sale-a-bration gids zit. Het papier komt in combinatie met een stempelset die past bij de Sweet Strawberry stempelset en pons.
De tekst heb ik gehaald uit de stempelset Volop Virenden die in de jaarcatalogus zit. De elegante facetsteentjes heb ik gekleurd met de Granny Apple Green Stampin Blends.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl, of bellen naar 06-82195052. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. De betaling gaat dan rechtstreeks via Paypal (https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/personal) of met een creditcard.

Groetjes,
x
Hillery