Deze kaarten waren een mooi experiment met de Gilded Leafing (verguld goud).
Ik vind de vlinderset zo mooi. Ik heb er ook heel veel kaarten mee gemaakt en die ga je ook zien de komende tijd. Het is deze maand in de voorverkoop. Het zal voor het eerst verschijnen in de jaarcatalogus die op 1 mei uitkomt.
Ik heb het dessin papier gebruikt boven het basis kaartkarton. Deze stempelset heeft geen tekst dus ik heb de set Voorjaarswensen en Volop Vrienden gebruikt voor de felicitatie teksten.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl, of bellen naar 06-82195052. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. De betaling gaat dan rechtstreeks via Paypal (https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/personal) of met een creditcard.

Groetjes,
x
Hillery