At Hillery's

Craft your way up.

Pootles blog hop: On the Horizon

Hier ben ik weer na lange tijd met een bloghop. Ik ga weer regelmatig aan het bloggen en kijken wat ik verder ga ondernemen.

Ik heb meteen gekozen voor een van de nieuwe stempelsets die te koop zijn vanaf 3 januari. Ik denk wel dat het mijn favoriete set is tot nu toe. Dat kan nog veranderen. Het is een suite met prachtig papier. Het papier heb ik nog niet, omdat het vertraagd was. Ik heb dus zelf het papier nagemaakt en ik ben eigenlijk best blij met het resultaat.

Kijk ook bij de andere Pootlers:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl, of bellen naar 06-13078960. Je mag ook klikken op het betreffende product dat je wil hierboven en via de website bestellen.

Groetjes,

Hillery

12 reacties

 1. Vickie Littlewood

  januari 8, 2022 at 9:11 am

  This is so pretty Hillery xx

 2. Very pretty xx

 3. Alison Primmer-Bradley

  januari 8, 2022 at 12:09 pm

  Beautiful ❤️

 4. Lovely card Hillery.

 5. Beautiful colourful cards Hillery ❤️

 6. Beautiful card, Hillary

 7. Beautiful card, Hillery

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 At Hillery's

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

Test footer