Craft your way up.

Pootles blog hop: On the Horizon

Hier ben ik weer na lange tijd met een bloghop. Ik ga weer regelmatig aan het bloggen en kijken wat ik verder ga ondernemen.

Ik heb meteen gekozen voor een van de nieuwe stempelsets die te koop zijn vanaf 3 januari. Ik denk wel dat het mijn favoriete set is tot nu toe. Dat kan nog veranderen. Het is een suite met prachtig papier. Het papier heb ik nog niet, omdat het vertraagd was. Ik heb dus zelf het papier nagemaakt en ik ben eigenlijk best blij met het resultaat.

Kijk ook bij de andere Pootlers:

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl, of bellen naar 06-13078960. Je mag ook klikken op het betreffende product dat je wil hierboven en via de website bestellen.

Groetjes,

Hillery

12 reacties

 1. Vickie Littlewood

  This is so pretty Hillery xx

 2. Karen Egan

  Very pretty xx

 3. Alison Primmer-Bradley

  Beautiful ❤️

 4. TracyW

  Lovely card Hillery.

 5. Heather Forgan

  Beautiful colourful cards Hillery ❤️

 6. Heidi

  Beautiful card, Hillary

 7. Carol Brown

  Love this card.

 8. Donna Lester

  Beautiful card, Hillery

 9. Jill Chapman

  Great card!

 10. Gez Carpenter

  Lovely card 🙂

 11. Sam Thorpe

  Beautiful card

 12. Sally

  Really lovely.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 At Hillery's

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑