Dit is mijn eerste blog sinds ik demo ben geworden voor Stampin’ Up en dat is voor mij een hele fijne tijd, maar af en toe ook druk. Alle begin is moeilijk, maar ik doe iets dat ik erg leuk vind en dan gaat het heel erg makkelijk. Ik ga iedere week enkele nieuwe blogs en video’s plaatsen van de dingen die ik zoal maak. Heb je vragen over wat dan ook of wil je iets verder uitgelegd hebben, stuur mij een bericht en ik zal altijd antwoorden

Dank je wel, dat je de tijd hebt genomen om op mijn blog te kijken. Hoe vaak zeggen we dat op een dag? Aan iemand die een drankje voor je inschenkt, de deur voor je openhoudt, je voor laat bij de kassa of in het verkeer. Er zijn ook mensen die verder weg zijn, waar je dank je wel tegen wil zeggen. Dan is een mooie kaart een geweldige optie.
We sturen nog amper kaarten, behalve met kerst, maar de impact van een kaart is er niet minder om. Mensen zijn altijd erg verrast met een spontane kaart. Het maakt mij altijd blij als ik zomaar een kaart krijg.
Deze kaart is ook een spontane kaart met een mooie kleurcombinatie. Niet zo voor de hand liggend, maar zeer mooi.

Gebruikte producten:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen, mag je dat doen door te klikken op de foto hierboven en via de site van Stampin Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig. Je mag ook een email sturen naar info@athillerys.nl. Ik verzorg dan graag de bestelling voor je.

Groetjes,

Hillery