Wat doe jij met pasen? Uitgebreid met familie dineren, paaseieren zoeken met de kinderen of er lekker op uit? Pasen is een van de feestjes die mij bij thuis redelijk rustig verloopt. Los van een heerlijk ontbijtje, doen we er niet zoveel aan. Gewoon lekker genieten van een vrije dag en meestal in de tuin werken; als het weer het toelaat.

Ik maak wel altijd leuke kleine cadeautjes voor bij het ontbijt en voor mijn collega’s en vrienden. Hieronder een van mijn creaties van dit jaar.

Afmetingen:
papier: 6 x 6 inch en rillen aan alle zijden 2 inch
Papier 15 x 15 cm en rillen aan alle zijden5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen, mag je dat doen door te klikken op de foto hierboven en via de site van Stampin Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig. Je mag ook een email sturen naar info@athillerys.nl. Ik verzorg dan graag de bestelling voor je.

Groetjes,

Hillery