Craft your way up.

Poppy Parade

Verjaardagskaarten zijn volgens mij nog de meest gestuurde kaarten tegenwoordig. Naast kerstkaarten uiteraard. Toch vergeet ik vaak de kaart te sturen. Misschien tijd voor een duidelijke verjaardagskalender, een goed voornemen voor de komende tijd. Die ga ik dus aanleggen. Wil je dus een kaart als je jarig bent, stuur een bericht met daarin je naam en adres en uiteraard de datum waarop je jarig bent en je krijgt van mij een mooie handgemaakte kaart als je jarig bent. Kijk dat is gelijk actie!

Wordt je niet blij van deze kleur van Stampin’Up die vorig jaar nieuw is ge├»ntroduceerd? Die knalt er zo lekker uit. Deze kaart met standaard afmeting kan je zo naar iedere jarig sturen en zijn/ haar dag is goed.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen, mag je dat doen door te klikken op de foto hierboven en via de site van Stampin Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig. Je mag ook een email sturen naar info@athillerys.nl. Ik verzorg dan graag de bestelling voor je.

Groetjes,

Hillery

2 reacties

 1. John Valkema

  Mooie kaart weer!

  • Hillery

   Dank je wel John.

   X Hillery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 At Hillery's

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑