We hebben ze allemaal nodig. Om mee uit te gaan, een hapje mee te eten, voor een luisterend oor of om naar te luisteren als ze iets met je willen delen. Vrienden hebben we nodig om lief en leed mee te delen.
Dit is zo een kaart die je stuurt naar die ene vriend die je heel erg dierbaar is. Uiteraard kan het ook die ene collega zijn, die net op dat moment dat je haar nodig had, daar was. Of je stuurt het naar die ene persoon in jouw vrienden of kennissenkring die helemaal weg is van poezen.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen, mag je dat doen door te klikken op de foto hierboven en via de site van Stampin Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig. Je mag ook een email sturen naar info@athillerys.nl. Ik verzorg dan graag de bestelling voor je.

Groetjes,

Hillery