Ik hou van bloemen; volgens mij iedereen trouwens. Bloemen houden van mensen was volgens mij een zegswijze in een reclame. Ik weet niet meer precies wanneer dat was, maar lang geleden.
De serie papier, Garden Impressions, is een en al bloemen in fraaie kleuren. Er is ook een bijbehordende stempelset en snijmallenset die ik nu niet gebruikt hebt omdat ik mijn favoriete stempelset heb gebruikt.

Afmetingen:
Papier: 17 x 19 cm of 7½ x 6½ inch
Rillen:
17 cm zijde: 4, 8, 12, 16 cm of 1½, 3, 4½, 6 inches
19 cm zijde: 1, 5, 14, 18 cm of ½, 2, 5½ 7 inches

Wil je een van de gebruikte producten bestellen, mag je dat doen door te klikken op de foto hierboven en via de site van Stampin Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig. Je mag ook een email sturen naar info@athillerys.nl. Ik verzorg dan graag de bestelling voor je.

Groetjes,

Hillery