Toen de kleur pineapple punch pas uitkwam was ik niet zo onder de indruk, maar naarmate ik het meer ging gebruiken ging het ook meer leven. Het is een felle kleur die ik nu gecombineerd heb met de oranje kleur pumpkin pie en ik moet zeggen dat ik tevreden ben met het resultaat. De stempelset en bijpassene pons maken het geheel mooi af. De bloemen heb ik ingekleurd met inkt en een aquapainter. Een handige kwast met een water reservoire voor mooie waterverf effecten.

Dit is een vierkante kaart van 10,5 x 10, 5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen, mag je dat doen door te klikken op de foto hierboven en via de site van Stampin Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig. Je mag ook een email sturen naar info@athillerys.nl. Ik verzorg dan graag de bestelling voor je.

Groetjes,

Hillery