Stampin’Up heeft vorig jaar heel veel kleuren vervangen en nieuwe kleuren erin gebracht. Noem het maar een opfrissertje. Enkele van mijn favoriete kleuren die er uit waren zijn weer terug gebracht samen met hele nieuwe kleuren. Grey granite en granny apple green, die je hieronder ziet, zijn 2 van de nieuwe kleuren en zijn ze niet prachtig. Vooral het grijs valt op want het is iets tussen taupe en grijs, een kleur die ik niet eerder heb gezien.

Afmetingen:
Papier 17 X 9½ cm of 6½ X 3⅝ inch
Rillen:
lange zijde: 2 , 7½, 9½, 15 cm of ¾, 2⅞, 3⅝, 5¾ inch
korte zijde: 2 cm beide zijden of ¾ inch beide zijden.
Dsp: 1 keer 5 x 5 cm of 2 x 2 inch en 4 keer 1½ x 5 cm of ⅝ x 2 inch

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen, mag je dat doen door te klikken op de foto hierboven en via de site van Stampin Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig. Je mag ook een email sturen naar info@athillerys.nl. Ik verzorg dan graag de bestelling voor je.

Groetjes,

Hillery