Aanstaande zondag is het weer moederdag en dan gaan we alle moeders weer in het zonnetje zetten. Ik heb deze doos gemaakt met het idee zeepjes in te doen. Deze papierserie ‘share what you love’ is echt een heel mooie serie. Ik vind het zo jammer dat het straks niet meer te bestellen is. Wil je het nog hebben zou ik dat nu doen. Het is een dubbelpak en daar ben ik blij mee. Je krijgt 24 vellen. 4 van elk design en ze zijn dubbelzijdig. Ik heb meerder pakken gekocht, maar het dreigt op te raken dus ik denk dat ik nog wat bestel, zodat ik het straks nog op voorraad heb

Afmetingen:
Papiermaat: 11½ x 6 inch of 28 x 15 cm
Rillen lange zijde: 1½, 3, 6½, 8 inch of 4, 8, 16, 20 cm
Rillen korte zijde: 1½, en 4½ inch of 4 en 11 cm

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery