Craft your way up.

Mijn moeder

De hele week staat zo een beetje in het teken van moederdag. Je kan geen krant of blad openslaan of het internet opgaan en het gaat over moederdag en de daarbij horende cadeaus. Deze kaart heb ik gemaakt met mijn moeder in gedachten en het klopt ook, want ze ziet er heel goed uit. En oh ja ik heb ook heel vaak gehoord dat ik op mijn moeder lijk.

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery

2 reacties

 1. John

  Wat een mooie kaart. Heb je die zelf ingekleurd? En wat een mooie foto’s heb je op je site.

  • Hillery

   Ja dat heb ik helemaal zelf ingekleurd. dank je.
   Groet, Hillery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 At Hillery's

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑