Ja de vaasjes zijn echt een favoriet van mij. Ik hou ervan, kan er niets aan doen. Het is ook zo veelzijdig. Je kan het voor bijna elke gelegenheid gebruiken. Dat doe ik dus ook. Dit is weer zomaar een kaart om naar iemand te sturen die ik lang niet gezien heb. Gewoon even ‘hallo hoe is het ermee’? Ik ben vast niet de enige die dat doet.

Het is weer eens anders om wit op wit te plakken. Dat is wat ik hier heb gedaan. Het werkt dus heel goed om dezelfde kleuren op elkaar te plakken uiteraard met een kader eromheen.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery