Af en toe hebben we iets te vieren of willen we gewoon trakteren omdat het kan. Nieuwe baan, verhuisd, eind van het schooljaar. Je wilt er niet te lang mee bezig zijn maar het moet wel mooi zijn. Dat zijn de cellofaan zakjes van Stampin Up echt een uitkomst. Het juiste formaat voor een leuke traktatie. In dit geval heb ik er snoep in gedaan, maar er kan ook mandarijn in of ander soort fruit, of koekjes. Denk ook bijvoorbeeld aan een leuke samenstelling voor het nieuwe jaar met een gum, puntenslijper, kluismagneten, sleutelhanger. Kortom, gebruik je fantasie.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery