Dit zijn toch de meeste gestuurde kaarten naast kerstkaarten denk ik. Je kan er dus nooit teveel van op voorraad hebben. Maak er een paar en leg ze klaar met enveloppen. Zorg ervoor dat je een velletje postzegels bij de had hebt en je bent altijd klaar om een kaartje te sturen. Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, het gaat tenslotte om het gebaar. Het is handgemaakt, dat wil ook wat zeggen.

In dit geval is het voor mijn vader, die vandaag 72 kaarsjes uit mag blazen. Pap, van harte gefeliciteerd en nog heel veel gezonde jaren gewenst.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery