Bedankkaartjes sturen is natuurlijk erg leuk. Ik maak ook veel bedankkaartjes, omdat iedereen die bij mij een bestelling plaatst een kaartje krijgt om te bedanken. Daar reageren mensen altijd erg leuk op. Ze zijn ook erg leuk om te maken.
In deze kaart heb ik gewerkt met de ovaal stansen. Deze zijn erg veelzijdig en je kan ze voor heel veel gebruiken.

Deze foto is duidelijk minder mooi. Het valt mij nog tegen om witte kaarten mooi op de foto te krijgen, maar ik leer.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery