De enveloppen pons bord is een handig tooltje dat je voor heel veel mooie dingen kunt gebruiken. Enveloppen, doosjes, maar ook file folders en kleine vakjes( pockets) in je werk. Het is eigenlijk onmisbaar in onze hobby. Jammer genoeg is het vanaf 4 juni niet meer te koop in de nieuwe catalogus. Wil je het hebben sla dan nu je slag. Je hebt nog 2 weken de tijd om het te bestellen.

Dit doosje is bestempeld en zo kan je dus je eigen design papier maken. Ik heb ervoor gekozen om dezelfde tint te gebruiken omdat dat een mooie combinatie is.

Afmetingen:
Papier 6 x 6 inch of 15,2 x 15,2 cm
Rillen bij 1½ en 4 inch of 3,8 en 10,2 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery