Zoals jullie intussen weten ben ik een liefhebber van groen. In heel veel tinten. Stampin Up heeft helemaal naar mijn smaak een designpapier blok ontworpen met echt heel veel tinten groen. Van licht tot donker, echt geweldig mooi. Aan de ene klant heel fleurige bladgroen patronen en aan de andere kant mooie abstracte en geometrische vormen. Voor ieder wat wils dus. Ik heb in deze kaart shaded spruce als basiskaart gebruikt en ondanks dat die kleur niet voorkomt in het dsp (designpapier) vind ik het heel goed passen.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery