De garden lane papierserie is erg populair aan het worden. Gelukkig, want dat betekent dat ik niet de enige ben die helemaal weg is van deze serie volledig in het groen uitgebracht. Nu heb ik er een doosje van gemaakt. Je kan prima doosjes maken met het dsp( designpapier) omdat de kwaliteit van het papier uitstekend is.

Afmetingen:
Papier: 6 x 9½ inch of 15 x 23 cm
Rillen korte zijde: 1¼ inch of 3 cm aan beide zijden
Rillen lange zijde: 1, 2¼, 5¼, 6½ inch of 3 – 6 – 13 – 16 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery