Deze vorm van doosjes wordt heel vaak gemaakt. Ook hier op mijn blog zal je het vaker langs zien komen in verschillende vormen en maten en ook met verschillend materiaal. Nu is het gemaakt met dsp ( designer series papier) met de garden lane serie. Weet je nog, die serie in het groen. Ik heb me voorgenomen om het voorlopig even in de kast te laten liggen om jullie het groen te besparen.

Afmetingen:
Papier: 8¼ x 5½ inch of 21 x 14 cm
Rille lange zijde: 2¾, 3¾,6½, 7½ inch of 7 – 9,5 – 16,5 – 19 cm
Rillen korte zijde: 1, 4, 5 inch of 2,5 – 10 – 12,5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery