Ik heb heel lang niet meegedaan aan een swap en besloot dat het weer eens tijd werd. Mijn teamgenoten bij Stampin Up hadden een swap uitgeschreven en ik heb mij opgegeven. Bij een swap is het de bedoeling dat je een afgesproken aantal projecten maakt ( dat mag een 3d project of een kaart zijn) en dan naar een zelfde aantal mensen stuurt. Vervolgens krijg je van al die mensen weer een kaart terug. Dit is mijn swapkaartje en ik ga ervan uit dat iedereen het inmiddels gehad heeft.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery