Deze bloem is heel mooi om op zichzelf als kaart te dienen. Er is ook een stans bij deze serie, maar ik vond het mooi om het zo te laten zien. Hier heb ik het ingekleurd met stampin blends alcohol markers. in dit voorbeeld heb ik flirty flamingo en old olive gebruikt en een heel klein beetje soft suede voor de stam. Mijn basiskaart is ook in de kleur soft suede. Voor de tekst heb ik gebruik gemaakt van de stempelset free as a bird. Dit is echt een geweldige tekst. Ik ga het dan ook veel gebruiken.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery