Om snel een simpele en kleine traktatie te maken heb je niet veel nodig. Een stuk papier, in dit geval uit de mosaic mood papierserie, een stempel en wat andere versiering. Alles heb ik uit de ene serie gebruikt en dat maakt het makkelijk. Je bestelt 1 serie en je kan aan de slag. Uiteraard moet je een inktpad kopen en een stempelblok.

Afmetingen:
Papier 6½ x 5½ inch of 17 x 14 cm
Rillen lange zijde: 2, 3, 5, 6 inch of 5, 8, 13, 16 cm
Rillen korte zijde: 1½ en 4½ inch of 4 en 11 cm,

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery