Ik had eerder al een doos gemaakt waar een sachet van de nescafe caramel latte in kon om bijvoorbeeld op tafel te zetten als je een high tea, lunch of ontbijtje hebt. Nu kreeg ik van mijn collega de opmerking dat als je het weg wilt geven 1 sachet niet zo geschikt is, dus heb ik een doos gemaakt waar er vier in kunnen.

Afmetingen:
Papier: 9½ x 8¼ inch of 24 x 21 cm
rillen lange zijde: 1½ en 7⅛ inch of 3,8 en 18 cm (3e vakje vrijlaten)
rillen korte zijde: 2½, 4, 6½, 8 inch of 6,3 – 10,2 – 16,5 -20,3 cm
Bij deze ril instructie raad ik je aan te kijken naar het youtube filmje.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery