We zitten nog heel ver van de feestdagen af, maar ik ben alvast aan het oefenen voor wat labels voor met kerst. Uiteraard gaan deze labels niet op kerstcadeaus. Deze zijn voor de mensen om mij heen die over zijn naar de volgende klaar en voor jarigen. Die zijn er altijd he.

Deze labels zijn gemaakt met de delightful tag topper pons in combinatie me de bijbehorende stempelset. Koop je de pons en de stempels in 1 koop dan krijg je 10% korting op het totale aankoopbedrag van die 2.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery