Een bedankkaartje is altijd handig in je voorraadje met kaarten. Ik heb een bak met allerlei kaarten klaarliggen voor als ik een gelegenheid heb en weinig tijd om een kaart te maken. We sturen nog maar weinig kaarten, maar ik weet dat het altijd leuk is om een kaart te ontvangen, zeker als het zelf gemaakt is. Hier een kaart gemaakt met het mosaic mood papier in combinatie met mint macaron kaart karton. En let eens op de gebruikte materialen. Met slechts een paar spullen maak je al een hele stapel kaarten en doosjes.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery