Afgelopen tijd heb ik veel jarigen en mensen die ik moet bedanken voor hun inzet of voor andere dingen die ze voor mij of voor anderen gedaan hebben. Het is altijd leuk om iets voor iemand te maken die iets leuks voor je gedaan heeft. Er zijn zoveel mensen om mij heen die dat verdienen. Jullie komen echt allemaal aan de beurt. Ik ga het rijtje af. Dit keer een doosje met een stuk zeep die ik altijd haal bij dezelfde internetwinkel.

Afmetingen:
Papier: 4¼ x 9⅝ inch of 11 x 25 cm
Rillen lange zijde: 1⅛ en 4¼ inch of 3 en 11 cm aan beide zijden van het papier.
Rillen korte zijde: 1⅛ inch of 3 cm aan beide zijden

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery