Iedere keer als er een nieuwe catalogus is gelanceerd, wordt er een swap georganiseerd. Een swap is niets anders dan onderling ruilen van kaarten of andere zelfgemaakte werkjes. In deze swap worden groepen gevormd van 6 mensen. Je stuurt dus 5 kaarten naar de 5 mensen in jouw swapgroep. Je krijgt ook 5 kaarten terug. Ik heb 5 prachtige kaarten terug gekregen. Allemaal hebben bij mij de inspiratie gewekt en je zal dus veel nieuwe ideeen van mij voorbij zien komen. Het was erg leuk om mee te doen aan de swap en ik zal het vaker gaan doen.

Voor informatie over mijn eigen kaart, kan je kijken op de blog die ik daarover gemaakt heb.

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery