Ik wilde een keer iets maken dat heel eenvoudig was en tegelijk ook chic. Ik vind dat het gelukt is en ook nog met weinig materiaal. Ik heb het ton sur ton (tone on tone) gestempeld; dat is als je met dezelfde kleur stempelt als het papier. Het is een hele mooie manier om snel een mooi effect te krijgen. Met een mooi lint erbij en wat een leuke tekst ben je klaar.

Afmetingen:
Papier: 6 x 11½ of 15 x 29 cm
Rillen lange zijde ( beide zijden): ¾, 1¾, 4&frac34 inch of 2, 4,5 ,12 cm
Rillen korte zijde: 2 en 4 inch of 5 en 10 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery