Ik ben echt verliefd geworden op deze stempelset. Ik heb nog heel veel ideeën om met deze set te maken. Hierbij heb ik gewerkt met de blauwe kleur die het meeste lijkt op marineblauw. In stampin up noemen we het night of navy. Dit heb ik gecombineerd met shimmery white cardstock. Dat is een witte cardstock met een glimmertje erin. Ik heb in het midden van de kaart gesponst en enkele druppels water laten vallen. Dat geeft een mooi effect. Ik heb de tekst en de rand aan de onderkant ge-embossed met witte embossingpoeder.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery