Toen ik nog niet zo bekend was met het sinterklaasfeest heb ik altijd van iemand gehoord dat dit het feest is van de kleine cadeautjes. Dit is dus echt zo een klein cadeau voor in de schoen of voor in een adventskalender. Het is een heel makkelijk doosje om te maken en je hebt er heel weinig materiaal voor nodig. Ideaal dus.

Afmetingen:
Papier: 4½ x 3¾ inch of 11,4 x 9,5 cm
Rillen lange zijde: 1⅝, 2¼, 3⅞ inch of 4,2 – 5,7 – 9,9 cm
Rillen korte zijde: ⅝ en 3⅛ inch of 1,5 en 8 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery