Als we naar buiten kijken is de herfst echt begonnen. De temperatuur is gezakt, de dagen worden korter en het is erg nat. Het is ook een voorbode van alle feesten die eraan komen. Ik heb echt gespeeld met de herfstkleuren en ik vind het verbazend goed gelukt. Ik heb de gloednieuwe stempelset in combinatie met bijpassende pons gebruikt. Je kan de pons als appel of als pompoen gebruiken. Ik heb met wink of stella de oranje kleur verspreid over de pompoen en de bladeren. Dat geeft een mooi glitter effect.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery