Een kaart om iemand te bedanken, kan altijd handig zijn. In dit geval heb ik in gedachten de buren die altijd bereid zijn om een pakje van de postbode voor mij te bewaren. Deze kaart is gemaakt met de nature’s beauty stempelset. Mijn favoriete set uit de herft/winter catalogus. Ik heb met inkt de achtergrond op de cirkel bewerkt in een landschap. Ik vind het redelijk goed uitgekomen, voor iemand die totaal niet kan tekenen en op dat vlak dus totaal geen gevoel heeft.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery