Dit keer een doosje met het prachtige pretty peacock papier. Het is zo mooi papier dat je niet veel meer dan dat nodig hebt om prachtige projecten te maken. Het papier komt in 3 kleuren namelijk old olive, blueberry bushel, en petty peacock en in 3 designs. In dit doosje zitten 2 mini repen witte chocolade.

Afmetingen:
Papier: 6½ x 6¾ inch of 16 x 17,5 cm
Rillen korte zijde: 2¼, 3, 5¼, 6 inch of 5,5 – 7,5 – 13 – 15 cm
Rillen lange zijde: ¾, 1½, 6 inch of 2 – 4 – 15,5 cm


Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery