Ik hou van stempels met bloemen. Ik vind ze altijd wel erg veelzijdig omdat je zelf kan bepalen wat voor kleur je de bloemen geeft. Daar kan je helemaal op los gaan met je fantasie. Je kan het uiteraard ook heel traditioneel houden.

Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de bloom & grow stempelset en stansen en die ingekleurd met stampin blends. Dat zijn onze alcoholmarkers. Ze zijn echt geweldig en geven je werk een professionele uitstraling. De basis van deze kaart is in de kleur blackberry bliss, maar dat komt op de foto als bijna zwart over.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery