Het wordt steeds kouder en kouder en de dagen worden ook steeds korter. Heb je ook gemerkt dat het heel erg nat is. Och wat hebben we weer van oudsher veel regen ( waarschijnlijk is dat alleen maar voor het gevoel en zal het volgens de echte cijfers van de meteorologen wel meevallen). Dit doosje heb ik gemaakt met de chocolademelkstick in gedachte.

Afmetingen:
Papier: 9 x 8½ inch of 23 x 22 cm
Rillen lange zijde: 1¾, 4¼, 6, 8½ inch of 4,5 – 11 – 15,5 – 22 cm
Rillen korte zijde: 1¾ inch of 4,5 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery