December is al gestart en met kerst voor de deur denk ik dat iedereen inmiddels druk is met de kerstversiering in huis. Al die mooie lichtjes en andere versieringen. De advent kalenders liggen al enige tijd in de winkel en die zijn erg leuk. Ik heb ook een gemaakt met de toile tidings dsp en dat is eigenlijk best mooi geworden. In deze blog laat ik het zien hoe we het doosje maken . Van het doosje maken we 16 stuks. Als je papier hebt waar geen richting op zit heb je voor deze doosjes 4 vellen dsp nodig. Donderdag laat ik de doos eromheen zien.

Afmetingen:
Papier: 7½ x 4½ inch of 20 x 12 cm
Rillen lange zijde: 1½, 3, 4½, 6 inch of 4 – 8 – 12 – 16 cm
Rillen korte zijde: 1½ en 3 inch of 4 en 8 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery