Vorige keer heb ik laten zien hoe je de doosjes voor de advent kalender maakt. In deze blog en video laat ik zie hoe je de doos erom heen maakt. Dit is een doos met een extra verstevigd deksel zodat het vaak open en dicht gemaakt kan worden zonder kapot te gaan.
De doos heb ik uiteraard ook gemaakt met de toile tidings dsp.

Voor de doosjes die erin zitten kijk op mijn eerdere blog:
https://athillerys.nl/2019/12/03/doosje-voor-adventkalender/

Afmetingen:
Papier:
Bakje van kaartkarton: 9½ x 9½ inch of 24 x 24 cm
Rillen aan alle zijde: 1⅝ inch of 4 cm

Deksel van dsp: 12 x 12 inch of 30 x 30 cm
Rillen alle zijden: 1⅜ en 2⅞ inch of 3 en 7 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery