Hier dan ook mijn laatste kerst project met mijn kerstwens voor iedereen. Geniet van de feestdagen met de mensen die je lief hebt; vrienden en familie. Dit makkelijke doosje kan je nog maken voor de echte kerstdrukte losbarst. De kerstuitverkoop is bij Stampin’Up inmiddels begonnen, dus kijk nog even in mijn website onder de kop products en de retiring favorites.

Afmetingen:
Papier: 8 x 4½ inch of 20, x 11,5 cm
Rillen lange zijde: 1, 3½, 4½, 7 inch of 2,5 – 9 – 11,5 – 18 cm
Rillen korte zijde: 1, 3½ inch of 2,5 – 9 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery