Na een kleine vakantie in verband met de feestdagen ben ik terug. Ik heb niet stilgezeten want er is veel gebeurd in Stampin’ Up land. Eerst wil ik je deze kaart laten zien, die ik gemaakt heb tijdens mijn vakantie. Ik heb namelijk ook gewoon met mijn hobbyspullen gespeeld, zodat ik jullie in het nieuwe jaar weer leuke nieuwe dingen kan laten zien. Deze kaart is gemaakt met een stempelset in de nieuwste sale-a-bration catalogus. Dit is dus een van de vele gratis stempelsets die je kan kiezen uit deze catalogus. Ik vond het gelijk een mooie set.

De tekst is ook heel toepasselijk zo aan het begin van een nieuw jaar. Ik hoop voor iedereen op een prachtig jaar met hele mooie momenten. Vergeet vooral niet te genieten van de kleine dingen.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery