Deze serie is zo mooi (om eerlijk te zijn weet ik niet welke serie in deze catalogus ik niet mooi vind) en daarom laat ik het als eerste video zien van het nieuwe jaar. Ik heb er een doos mee gemaakt die uiteraard zoals al mijn andere doosjes niet zo heel moeilijk is, maar het resultaat is verbluffend. Het papier heeft een glinstering en is daarom uitstekend geschikt voor sjieke cadeau verpakkingen.

Afmetingen:
Papier: 9½ x 8¼ inch of24 x 21 cm
Rillen lange zijde:
½, 3½, 5, 8 inch of 1 – 9 – 12,5 – 20,5 cm
Rillen lange zijde:
1, 6, 7½ inch of 2,5 – 15,5 – 19 cm

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery