Wie van jullie is ook de dagen aan het tellen tot het voorjaar komt. Ik wel; ik ben doel op het voorjaar. Alle mooie bloemen en bomen die weer blad krijgen. De tijdloze tulpen stempelset is zo prachtig. Dit was een van de sets die wij als cadeau kregen tijdens onstage van november vorig jaar. Onstage is een soort bedrijfsuitje van Stampin ‘Up en dat is echt altijd een feestje. Bij deze set is er ook nog een pons en die zijn reuze handig. Stempelen, ponsen en klaar.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery