Geef je wel een feestje of een high tea of zomaar eens wat weg aan een vriendin die van thee houdt. Dit is echt leuk om te geven. Ik heb er thee in gedaan maar kan me zo voorstellen dat je er ook bijvoorbeeld geld in kan stoppen of een cadeaubon. Ik heb het nu met een valentijnsthema gedaan, maar dit kan natuurlijk in elk thema, denk bijvoorbeeld aan verjaardag, moederdag, pasen enzovoorts.

Afmetingen:
Cardstock: 9 x 8¼ inch of 23 x 19,5 cm
Rillen korte zijde: 2¾ en 5½ inch of 6,5 en 13 cm
Rillen lange zijde: 4¼ en 4¾ inch of 11 en 12 cm
Gedeeltelijk rillen op lange zijde tot aan eerstvolgende horizontale rillijn: 1½ en 7½ inch of 4 en 19 cm. Doe dit aan beide zijden van je cardstock.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery