De stempelset die ik hier gebruikt heb, is zonder twijfel mijn favoriete stempelset van de voorjaarscatalogus. Het is een stempelset ontworpen door een demonstator die voor 1 miljoen heeft verkocht. Dat is een enorm mijlpaal en dan mag je samen met het ontwerp team een stempelset ontwerpen. Ze heeft het ontworpen met haar dochter en kleindochters (dacht ik) in gedachten. Ik heb ook een dochter en dus herken ik ook ons in deze set en zij had hetzelfde. Deze set gaat dus nooit meer weg. Ik heb nog zoveel mooie ideeën ermee.

Gebruikte materialen:

Wil je een van de gebruikte producten bestellen (of allemaal), dan mag je een email sturen naar hillery@athillerys.nl. Je kunt ook klikken op de foto van het desbetreffende product hierboven en rechtstreeks via de site van Stampin’ Up bestellen. Hiervoor heb je wel een creditcard nodig.

Groetjes,

Hillery